Edukativna radionica uvod u sistemske konstelacije

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

EDUKATIVNA RADIONICA
OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA

Sistemske konstalacije su poznate i pod nazivima porodične konstelacije, poredak ljubavi, porodični raspored, a sve su to nazivi metoda koje je razvio Bert Helinger u drugoj polovini prošlog veka.

Osnove sistemskih konstelacija je edukativno razvojni program koji se realizuje kroz dvanaest modula, tj. dvanaest dvodnevnih radionica. Program je tako podešen da se možete priključiti bilo kog momenta i sami odrediti svoj ritam prisustva na grupama. Ono što je od ključnog značaja jeste da steknete iskustvo svih modula.

Svrha ovog programa jeste sticanje osnovnih znanja i pre svega iskustva sistemskih konstelacija.

Program Osnova sistemskih konstelacija

Detaljan program možete preuzeti ovde ».

VODITELJI RADIONICE

Alemka Dauskardt Magistra Psihologije sa diplomama iz Evrope i Australije i sa dugogodišnjim iskustvom rada na području savjetovanja, obiteljske terapije i traume. Alemka je završila edukaciju za Geštalt terapeuta, a u radu se oslanja na znanja iz mnogih drugih psihoterapeutskih orijentacija. Od 1996 godine, kada se prvi puta susrela s Konstelacijskim radom prošla je intenzivnu edukaciju s Bertom Hellingerom i drugim vodećim stručnjacima za konstelacijski rad. Alemka nudi individualne sastanke te vodi radionice i edukaciju iz sistemskih konstelacija. Redovni je član Međunarodne udruge za sistemske konstelacije – International Systemic Constellations Association (ISCA) i objavljuje u internacionalnom časopisu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”.

Max Dauskardt Voditelj konstelacija koji je učio od vodećih internacionalnih terapeuta u Europi, Izraelu, Americi, Aziji i Australiji. Max vodi radionice i nudi individualnu konstelacijsku terapiju a njegov doprinos bio je instrumentalan za početke razvoja i stvaranje prilika za konstelacijski rad u Australiji i Europi. Maxov stil je obogaćen njegovom neposrednošću, bogatstvom njegovog životnog iskustva i poznavanjem različitih kultura. Max je aktivan u internacionalnim konstelacijskim krugovima, osnivački je član i predsjedavajući  Međunarodne udruge za sistemske konstelacije – International Systemic Constellations Association (ISCA-e). Također objavljuje članke u u internacionalnom časopisu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Osnove sistemskih konstelacija

29.08. i 30.08. 2020. godine
od 09.30 – 18.00 sati
u Beogradu u ul. Vladimira Popovića br. 6

PRIJAVA NA RADIONICU

kontakt osoba:

Milan Nikolić
063/329 852
sordjo@gmail.com

Prijava na radionicu 29.08. i 30.08. 2020. godineSaglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

DaNe

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.