Iskustvena grupa sistemskih konstelacija u Beogradu

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

Iskustvena grupa
iz sistemskih konstelacija

Šta će se raditi na grupi:

Sistemske konstelacije Berta Helingera pre svega je metod koji je usmeren na rešavanje problema. U našim sistemima nastaju upletenosti kao posledica ne poštovanja sistemskih zakonitosti i stoga mi vidimo posledice toga u obliku bolesti, patnje, ponavljanja "sudbine", nemogućnosti dostizanja mira, zadovoljstva, uspeha u ličnom, partnerskom i poslovnom odnosu. Na grupi se pre svega rade lični radovi kroz koje se ugledavaju upletenosti, odnosno problemi i iznalaze rešenja u granicama mogućeg.

Voditelj radionice:

Milan Nikolić konstelator koji iskustvo u sistemskim konstelacijama stiče od 2008.g. u radu sa većim brojem domaćih i konstelatora iz inostranstva.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Beograd, Voje Veljkovića 15A
od 12.00 do 19.00
18. jul 2020. godine

PRIJAVA NA RADIONICU

Zbog veličine prostora broj učesnika je ograničen i stoga je poželjna prijava
Jeleni Stanković
063/125-80-55

Vrednost radionice je 5000 din.
Za prijave do 15.07.2020.g, je 3000 din.

Prijava za radionicu 18. jul 2020. godineSaglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

DaNe

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.