Iskustvena grupa sistemskih konstelacija u Zrenjaninu

Iskustvo je jedino dovljno znanje koje čoveku omogućava da se fizički, psihički i duhovno razvija i raste. Svako drugo znanje može tome doprineti ali nije dovoljno. Radionice koje organizujemo imaju za svrhu pre svega sticanje iskustva.

Iskustvena grupa
iz sistemskih konstelacija

Šta će se raditi na grupi:

Sistemske konstelacije Berta Helingera pre svega je metod koji je usmeren na rešavanje problema. U našim sistemima nastaju upletenosti kao posledica ne poštovanja sistemskih zakonitosti i stoga mi vidimo posledice toga u obliku bolesti, patnje, ponavljanja "sudbine", nemogućnosti dostizanja mira, zadovoljstva, uspeha u ličnom, partnerskom i poslovnom odnosu. Na grupi se pre svega rade lični radovi kroz koje se ugledavaju upletenosti, odnosno problemi i iznalaze rešenja u granicama mogućeg.

Voditelj radionice:

Milan Nikolić konstelator koji iskustvo u sistemskim konstelacijama stiče od 2008.g. u radu sa većim brojem domaćih i konstelatora iz inostranstva.

MESTO I VREME ODRŽAVANJA RADIONICE

Zrenjanin, Ul. Narodne Omladine br. 1
od 10.00 do 17.00
01. Decembar 2019. godine

PRIJAVA NA RADIONICU

Molimo vas da prijavite svoj dolzak na radionicu!
Zorica Epifanić
063/41-05-48

Vrednost radionice je 3500 din.
Za prijave do 27.11.2019.g, je 2500 din.

Prijava za radionicu 01. Decembar 2019. godineSaglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

DaNe

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.