KONSTELACIJSKI INTENZIV

Ovaj intenziv je namjenjen pre svega svim studentima konstelacija Alemke i Maxa, sadašnjim, bivšim i budućim, iz Hrvatske, Turske i Srbije kao i svima onima koji žele produbiti svoje iskustvo sistemskih konstelacija.

Intenziv će nam svima pružiti priliku da odemo dalje na svom individualnom putu rasta, povezani sa kolektivnim poljima koja nas okružuju i određuju.
Želimo da multikulturalnost i međupovezanost različitih kultura i nacija bude jedna od odlika ovog događaja, koje će nam omogućiti produbljivanje konstelacijskih uvida u radu sa ovim, kao i drugim gostujućim voditeljima.

U prelepom prirodnom okruženju fokus će biti na temama kolektivnih konstelacija i konstelacija prirode i kako se ove teme reflektuju kroz naša individulna životna iskustva.

Mesto: Andrevlje, nacionalni park Fruška Gora, Srbija http://www.ceptor-andrevlje.rs/
Vreme: od nedelje 03.05. u 16.00 do subote 09.05. 2020. g. u 16.00 sati
Voditelji: Alemka i Max Dauskardt & Melissa Roussopoulos
Jezik: Engleski sa prevodom na srpski i hrvatski konsekvencijalno, a na turski u malim grupama. Odnosno ako voditelji govore srpski ili hrvatski, prevod će biti na turski i na engleski u malim grupama.

Organizator: Milan Nikolić

Vrednost intenziva je;

za sve zainteresovane 750 eura za uplate rezevacije do 20.01.2020. godine

za studente Alemke & Maxa je 20% manje i iznosi 600 eura za uplate rezervacije do 20.01.2020. godine.

Rezevaciju u iznosu od 150 eura treba uplatiti do 20.1.2020, godine. Ukupnu vrednost treba platiti do početka intenziva, najkasnije prilikom registracije 03.05.2020.godine.

Uplate lično organizatoru ili na: PayPal.Me/sordjo

U vrednost intenziva uračunat je smeštaj u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama sa doručkom, ručkom i večerom, kao i sva posluženja na pauzama i učešće na svim radionicama na intenzivu. U ovu cenu nije uračunat prevoz (transferi sa aerodroma i na aerodorm i sl.). Doplata za jednokrevetnu sobu je 100 eura.

Vrednost učešća na intenzvu bez pansiona (smeštaja, doručka i večere) iznosi:

za sve dane 400 eura
za jedan dan 100 eura

U ovu cenu uračunato je prisustvo na radionici, ručak i posluženje na pauzama. U ovu cenu nije uračunat prevoz (transferi sa aerodroma i na aerodorm i sl.)

prijava na Intenziv:Saglasan/na sam da radi naše dalje komunikacije čuvate moje podatke koje sam vam ovde dao/la. *

DaNe